Costume de baie tankini

Top tankini cu model prelungit cu bretele reglabile

Alegerea unui costum de baie? Vă doriți un model confortabil și atemporal? Aveți nevoie să ascundeți defecte corporale minore sau zone cu probleme? Nu vă simțiți confortabil doar într-un sutien de costum de baie? Atunci acest top tankini este făcut pentru tine. Topul tankini extins Perea impresionează de la prima vedere prin designul său. Se remarcă prin calitatea sa, prin modelul tropical atemporal și prin efectul în sine.

Preț la momentul revizuirii: 174 Lei

Top tankini confortabil pentru femei cu imprimeu viu colorat

Practic, seducător, măgulitor, acesta este maioul de înot Mena, cu un imprimeu colorat. Colecția Mena cu design grafic colorat. Top cu sutien integrat și cupe profilate. Elastic sub bust. Detalii contrastante la decolteu și bretele (reglabile la spate). Ornament de bluză cu cravată în lateral.

Preț la momentul revizuirii: 174 Lei

Tankini, sau maioul cu chiloți, devine un accesoriu practic pentru plajă, mai ales pentru femeile care nu vor să se expună mai mult decât este necesar. Sutienul este înlocuit de un top care acoperă burta, dar dacă vrei să faci plajă, pur și simplu rulezi partea de sus. Partea de jos a costumului de baie este un chiloțel clasic. Cu toate acestea, împreună, acest costum de baie tankini arată ca și cum ai purta un costum de baie complet. Cu toate acestea, în comparație cu un costum de baie dintr-o singură piesă, este mai ușor să mergi la baie, poți schimba cu ușurință un costum de baie ud cu unul uscat și poți obține un bronz mai bun. În plus, puteți purta pur și simplu o fustă sau pantaloni scurți cu maioul tankini și puteți merge direct la un restaurant sau la cumpărături.

Aceste costume de baie sunt cele mai apreciate de femeile mai plinuțe sau de femeile însărcinate care trebuie să-și protejeze burtica de soare. Este un costum de baie foarte sofisticat, care, în același timp, arată foarte tandru și romantic. Partea de jos are o croială clasică de chiloți, iar partea de sus este considerabil lărgită pentru a ascunde și burtica. Orice femeie își poate permite acest costum de baie.