Tanga costum de baie din două piese

Costume de baie tanga Relleciga cu legături pe părțile laterale

Îți plac piesele atractive? Vreți să uimiți pe malul apei? Preferați originalitatea? Preferați calitatea și mărcile dovedite? Mergeți la apă în acest costum de baie tanga. Costume de baie tanga negru cu șireturi de la renumita marcă Relleciga va captiva la prima vedere, la fel ca și dumneavoastră. Partea de jos a costumului de baie cu o croială atrăgătoare este confecționată din material neted. Este un costum de baie de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă. Potrivit pentru înot în mare și în piscină.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Costum de baie cu două piese pentru femei sexy pentru cele încrezătoare și îndrăznețe

Design excepțional de eficient și fără compromisuri de la Me Seduce, aceasta este alegerea perfectă pentru iubitorii de modele progresive, neconvenționale și foarte îndrăznețe. Mini bikini Ipanema din două piese a fost confecționat din țesătură elastică de cea mai bună calitate.

Preț la momentul revizuirii: 115 Lei

Costum de baie tanga cu șireturi Relleciga în culori pastelate

Ai ales un costum de baie din două piese? Vrei să fii original? Preferați piesele unice în care puteți străluci oriunde pe malul apei? Îți plac modelele atractive, inclusiv cele de costume de baie? Atunci acest slip de costum de baie cu croială tanga vă va atrage. Sheiul de baie cu șireturi somn de baie tanga de la Relleciga Pastels este șic, atrăgător, modern, atemporal. Acestea vă vor accentua sex-appeal-ul. Îți lasă fesele sexy să iasă în evidență în mod eficient. Acestea vor contribui la atractivitatea dumneavoastră.

Preț la momentul revizuirii: 105 Lei

Pantaloni scurți de baie RELLECIGA în verde măsliniu impresionant

Slipurile de baie pentru femei de culoare verde-violet sunt sexy. Sunt confecționate din material confortabil, de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă. Tăietura clasică, dar atemporală, le face o piesă nemuritoare.

Preț la momentul revizuirii: 73 Lei

Costum de baie tanga pentru femei Relleciga cu model floral modern

Îți plac piesele atractive? Vrei să strălucești pe plajă sau oriunde pe malul apei? Îți place originalitatea? Preferați modelele sexy care sunt și confortabile? Atunci acest costum de baie tanga este făcut pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 102 Lei

Tanga sunt lenjerie intimă foarte populară, mai ales vara, pentru că nu se lasă sub haine. Costumele de baie tanga sunt, de asemenea, un mare succes. Chiloții de baie din două piese au un spate foarte îngust, astfel încât îți accentuează fundul. Acest lucru are, desigur, o serie de avantaje, dar și dezavantaje. În primul rând, tanga sunt foarte confortabili, dar trebuie să te obișnuiești cu ei. S-ar putea să vă deranjeze la început, dar după un timp nu veți mai dori să le schimbați. În cazul costumelor de baie din două piese, acestea arată de două ori mai sexy, deoarece nu vor mai fi doar pentru ochii partenerului tău, ci pentru toți cei de pe plajă sau de la piscină. Într-un tanga, îți vei bronza frumos fundul. Cu toate acestea, atenție, tanga dezvăluie foarte mult, așa că se potrivesc cel mai bine femeilor care au un fund ferm și tonifiat, altfel pot arăta foarte puțin măgulitor.

Costumele de baie tanga sunt alese în special de fetele și de tinerele care nu se rușinează să dezvăluie puțin mai mult. Costumele de baie tanga sunt extrem de sexy și subliniază senzualitatea unei femei. Cu toate acestea, tanga nu sunt doar pentru femei, și bărbații îi pot purta, deși în acest caz nu este atât de frecvent. Și care este alegerea? Ca întotdeauna, există o gamă largă de costume de baie din două piese cu slip tanga. Dacă vrei să te arăți în toată splendoarea, trebuie doar să alegi.