Sutiene pentru costume de baie

Sutienul pentru costum de baie este parte integrantă a costumului de baie din două piese. Fiecare femeie are un tip de bust diferit, așa că trebuie să alegi unul care să ți se potrivească perfect. Puteți alege dintre mai multe tipuri și tăieturi care sunt concepute atât pentru busturile mici, cât și pentru cele mari. Femeile care doresc să își mărească vizual sânii aleg sistemul push-up. Pe de altă parte, femeile cu sânii mari preferă sutienele fără pernuțe și cu arcuri.

Dacă ești în căutarea unui costum de baie sofisticat, optează pentru un costum de baie cu gât halter. Arată foarte feminin și senzual. În plus, îți va dezvălui frumos gâtul. Întotdeauna încercați sutienul de înot în mod corespunzător. Este important ca acesta să vă vină foarte bine. Acesta nu trebuie să fie nici prea larg, nici prea strâns. Sutienele push-up sunt foarte populare și vă oferă bustul visurilor dumneavoastră. Nici o femeie nu mai are sâni mici. Depinde doar de costumul de baie pe care îl alege.

Top de baie cu design asimetric cu un umăr

Topul de bikini asimetric impresionează prin croiala sa. Sutien pentru costume de baie cu un design modern și atemporal. Datorită croielii și materialului de calitate, oferă confort în apă și pe uscat.

Preț la momentul revizuirii: 31 Lei

Relleciga sutien triunghiular cu volane pentru costume de baie

Sutienul de baie Relleciga cu un model floral modern este decorat cu volane. Sutienul triunghiular este fabricat din material confortabil, de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 175 Lei

Tommy Hilfiger top pentru femei în costum de baie

Acest sutien de baie Tommy Hilfiger BRALETTE pentru femei este o piesă practică și confortabilă pe care trebuie să o aveți. Designul frumos se va potrivi cu o varietate de funduri, în plus, este foarte confortabil, fără căptușeală inutilă. Curelele largi țin ferm, astfel încât nu se va deplasa niciodată.

Preț la momentul revizuirii: 241 Lei

Sutien pentru costume de baie cu arici decorat cu un volan

Nimic nu se compară cu piese de calitate, atemporale, interesante și confortabile în garderoba ta, inclusiv în costumele de baie. Aici, într-un design unic. O garanție de satisfacție. O garanție a succesului și a originalității. Fii cel mai bun stilist al tău și creează o ținută de baie deosebită. Începeți cu acest sutien de costum de baie, la care puteți alege orice fund și veți fi în. Sutienul de costum de baie Solaro impresionează de la prima vedere prin croiala sa impresionantă.

Preț la momentul revizuirii: 85 Lei

Sutien de costum de baie ușor întărit, cu armătură

Suportul costumului de baie negru SK 126 Ava impresionează de la prima vedere. Sutienul costumului de baie este confecționat din microfibră decorată cu un model lucios. Cupele ușor ranforsate au armături. Cupele sunt unite de roți decorative.

Preț la momentul revizuirii: 244 Lei

Sutien de costum de baie triunghiular Guess într-un model atemporal

Vă interesează calitatea? Preferați piesele atemporale? Nu sunteți indiferenți față de mediu? Îți place originalitatea? Atunci acest sutien de baie de la renumita marcă Guess este pentru tine. Sutienul de baie din colecția Guess are o croială modernă, decentă, atemporală și confortabilă. Este potrivit pentru doamnele cu busturi mai mici și mai mari. Sutienul triunghiular are umplutură detașabilă. Este conceput cu legături tipice la gât și la spate.

Preț la momentul revizuirii: 324 Lei

Sutien de baie Relleciga cu flori lucrate manual

Iubiți piesele originale? Vrei să strălucești pe plajă, în vacanță și oriunde lângă apă într-un costum de baie grozav? Atunci credeți că în acest model veți fi vedeta fiecărei plaje. Un top de costum de baie foarte atrăgător.

Preț la momentul revizuirii: 232 Lei

Calvin Klein sutien de baie triunghiular cu umplutură ușoară

Alegerea unui costum de baie? Îți place originalitatea? Vă bazați pe mărci dovedite? Preferați calitatea? Preferați moda atemporală? Atunci obțineți acest frumos sutien de baie de la o marcă renumită. Colecția de sutiene de baie Calvin Klein va încânta și își va îndeplini perfect scopul. Vei aprecia partea de sus a costumului de baie de culoare neagră cu logo-ul brandului pentru o combinație ușoară cu orice slip în ceea ce privește culoarea și modelul.

Preț la momentul revizuirii: 93,90 Lei

Top de bikini fără arcuri și armătură cu bretele reglabile

Topul de bikini în albastru atractiv este extrem de confortabil. Este fără întăritură și fără arcuri. Există un elastic sub sâni. Curelele sunt reglabile la spate.

Preț la momentul revizuirii: 19,18 Lei