Costum de baie din două piese Marko

Bikini de lux cu model de lux pentru femei cu arcuri

Ești în căutarea unui nou costum de baie din două piese? Doriți un costum de baie care să exceleze prin calitate și efect? Preferați piesele atemporale, care se mândresc cu o măiestrie de precizie? Atunci acestea sunt pentru tine. Acestea vor mulțumi pe toată lumea, indiferent de tipul de corp. Punctul forte este efectul designului în sine. Bikini de damă Wendy Titanium M-293 într-o combinație de gri și mov vă vor fermeca de la prima vedere.

Preț la momentul revizuirii: 101 Lei

Costum de baie în două tonuri Marko cu efect push-up

Costumul de baie din două piese Marko Lita este confecționat din țesătură italiană de înaltă calitate Carvico Tesutti. Acestea se usucă rapid. Acestea au curele care nu se pot îndepărta. Acestea sunt concepute cu o umplutură push-up permanentă. Chiloți de baie cu croială joasă, cu legături pe laterale.

Preț la momentul revizuirii: 169 Lei

Bikini mov și galben întărit cu o fantă frontală eficientă

Bikini armat galben-violet Laura by Marko atrage privirile la prima vedere și tu vei atrage atenția în același mod. Costumul de baie cu o croială impresionantă este confecționat din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 115 Lei

Set de bikini pentru femei Marko Christina într-o croială atractivă

Set de bikini Marko Christina are cupe întărite cu efect push-up. Este prevăzută o circumferință flexibilă a sutienului. Fixarea se face cu cataramă. Curelele sunt reglabile pentru un confort maxim.

Preț la momentul revizuirii: 135 Lei

Marko oferă o selecție mare de costume de baie din două piese în multe culori, croieli și modele, din care puteți alege. Dacă sunteți în căutarea unui costum de baie original, cu un design de calitate și la un preț rezonabil, atunci acordați cu siguranță atenția cuvenită costumelor de baie din două piese de la Marko.

Producătorul costumelor de baie Marko încearcă să urmeze cele mai recente tendințe în moda costumelor de baie, utilizează materiale moderne cu uscare rapidă în cusut și, în același timp, încearcă să mențină prețul foarte scăzut. Există costume de baie Marko cu bretele, costume de baie Marko cu legături la gât și costume de baie din două piese în care bretelele sunt complet detașabile și puteți purta costumul de baie fără bretele, ceea ce veți aprecia mai ales atunci când faceți plajă. La urma urmei, nimănui dintre noi nu-i plac dungile inestetice, nebronzate:-)