Italiene costume de baie din două piese

Bikini triunghiular roz cu o curea ieftine

Vara pariază pe culori proaspete, de sorbet! Fibi este un costum de baie din două piese cu cupe întărite și arcuri care susțin bine bustul. Țesătură italiană de calitate, moale și strălucitoare, decorată cu un model mozaic.

Preț la momentul revizuirii: 122 Lei

Bikini de lux cu model de lux pentru femei cu arcuri

Ești în căutarea unui nou costum de baie din două piese? Doriți un costum de baie care să exceleze prin calitate și efect? Preferați piesele atemporale, care se mândresc cu o măiestrie de precizie? Atunci acestea sunt pentru tine. Acestea vor mulțumi pe toată lumea, indiferent de tipul de corp. Punctul forte este efectul designului în sine. Bikini de damă Wendy Titanium M-293 într-o combinație de gri și mov vă vor fermeca de la prima vedere.

Preț la momentul revizuirii: 101 Lei

Bikini de damă cu croială aerodinamică și model modern de animale

Cum să petreceți vara și în general un sejur plăcut la soare sau oriunde în apropierea apei? Fă-ți vara frumoasă, fie că pleci în vacanță, fie că pompezi vitamina D în grădină, terasă sau balcon. Cu acest model seducător de costum de baie din două piese pentru femei, vă veți încânta pe voi înșivă, veți fermeca împrejurimile. Un costum de baie elegant, care cu siguranță vă va spori încrederea în sine și nu numai. Somnul de baie din două piese cu animale Mauritius va încânta prin designul său. Un model luxos de costum de baie din două piese pentru femei, care la prima vedere pare a fi din piele naturală.

Preț la momentul revizuirii: 303 Lei

Costum de baie cu două piese pentru femei cu model modern de Lorin

Costum de baie din două piese Lorin. Model confecționat din material modelat. Setul include fund și sutien cu cupe ușor întărite.

Preț la momentul revizuirii: 129,90 Lei

Costum de baie din două piese de lux pentru femei cu față încrucișată

Costumul de baie Christina Cubano-Saefoam Glow-Viridian M-348 va fermeca la prima vedere, la fel și tu. Acest bikini de lux pentru femei este confecționat din materiale de înaltă calitate. Partea de sus a costumului de baie are o încrucișare eficientă în față.

Preț la momentul revizuirii: 152 Lei

Bikini de lux pentru femei cu design bicolor cu decupaj

Somnul de baie în două piese Finesse Tripoli M-626 vă va fermeca de la prima vedere. Are cupe ușor întărite și o crăpătură rafinată în față. Este conceput cu o cravată la gât și la spate. Chiloții au o croială clasică. Costumul de baie este fabricat din țesătură de înaltă calitate, durabilă și confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 178 Lei

Costum de baie negru din două piese cu bretele eficiente

Ar avea nevoie de un nou costum de baie, nu sunteți de acord? Dacă preferi sau îți lipsește un model negru în garderoba ta, atunci acesta îți va plăcea. Un bikini frumos pentru femei, care este confecționat din material de calitate și cu o croială interesantă. Nyla Costume de baie două piese Nyla în negru este confecționat din material de calitate, rezistent, cu uscare rapidă, care își păstrează forma și rezistența culorilor. Sutienul de înot este ușor căptușit și fără arcuri.

Preț la momentul revizuirii: 231 Lei

Bikini push-up pentru femei cu model modern cu buline

Vrei să te bucuri de șederea ta în apă și pe uscat într-un costum de baie atractiv? Alegeți un model potrivit pentru vacanța dumneavoastră? Îți plac piesele atemporale? Căutați un bikini potrivit pentru a vă bucura de înot și plajă, nu numai oriunde pe malul apei, ci și acasă, în grădină? Atunci acest model vă va atrage. Un bikini care vă va încânta și vă va ridica nu doar stima de sine.

Preț la momentul revizuirii: 101 Lei

Costum de baie de lux pentru doamne din două piese din material de înaltă calitate

În costumul de baie auriu Mia veți fi de neocolit pe plajă. Acestea combină culoarea kaki și un costum de baie strălucitor deosebit. Cupele fără căptușeală au căptușeală detașabilă și curele detașabile. Bretelele au o închidere practică cu cravată pe laterale.

Preț la momentul revizuirii: 318 Lei

Bikini mov și galben întărit cu o fantă frontală eficientă

Bikini armat galben-violet Laura by Marko atrage privirile la prima vedere și tu vei atrage atenția în același mod. Costumul de baie cu o croială impresionantă este confecționat din material de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 115 Lei

Set de bikini pentru femei Marko Christina într-o croială atractivă

Set de bikini Marko Christina are cupe întărite cu efect push-up. Este prevăzută o circumferință flexibilă a sutienului. Fixarea se face cu cataramă. Curelele sunt reglabile pentru un confort maxim.

Preț la momentul revizuirii: 135 Lei

Chiloți pentru costume de baie din colecția Superdry cu croială clasică

Costume de baie din colecția Superdry. Model realizat din material monocrom. Partea de jos a costumului de baie cu o croială clasică este realizată din material de înaltă calitate, durabil și confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 91,90 Lei

Italienii au fost întotdeauna în fruntea modei, iar acest lucru este de două ori mai adevărat pentru costumele de baie și de plajă. La urma urmei, unde altundeva ar trebui să se stabilească tendința pentru ceea ce este la modă în materie de costume de baie decât în însorita Italie. Costumele de baie italiene se caracterizează prin croieli inovatoare, originale, dar extrem de confortabile. În cazul costumelor de baie italiene din două piese, al costumelor de baie dintr-o singură bucată sau al tankinis-urilor, accentul se pune la maximum pe calitatea materialelor folosite. Ideea este de a face ca costumele de baie să se usuce rapid și să fie foarte rezistente la influențele externe, cum ar fi soarele, apa sărată a mării sau apa clorurată din piscine și zone de scăldat.

David și Vacanze se numără cu siguranță printre cele mai importante mărci italiene de costume de baie. Gama lor de costume de baie oferă atât piese inspirate, cât și practice pentru fiecare nou sezon de costume de baie, pe care le prezentăm în mod regulat în recenziile noastre. Bineînțeles, costumele de baie David and Vacanze nu sunt singurele costume de baie italiene prezentate în această revistă.