Florale costume de baie din două piese

Costum de baie floral cu arcuri și volane

Bijinul multicolor cu întăritură florală Elena impresionează de la prima vedere prin modelul și croiala modernă. Acest bikini elegant pentru femei este fabricat din material confortabil, cu uscare rapidă și durabil.

Preț la momentul revizuirii: 245 Lei

Bikini floral coral în tăietură originală

Cum să-ți faci vara mai plăcută? Cum să vă bucurați de șederea pe malul apei? Fă-te fericit. Pentru doamnele cărora le plac piesele de calitate cu un design original. Iată un model de costum de baie care cu siguranță va impresiona. În acest model veți fi unici. Acesta va contribui la atractivitatea și încrederea în sine.

Preț la momentul revizuirii: 245 Lei

Costum de baie din două piese cu model de lux din colecția Medicine

Ai optat pentru un costum de baie din două piese anul acesta? Îți plac lucrurile confortabile? Preferați atemporalitatea? Doriți să vă bucurați să fiți în apă și pe uscat fără restricții? Atunci merită să obțineți acest bikini.

Preț la momentul revizuirii: 99,90 Lei

Relleciga sutien triunghiular cu volane pentru costume de baie

Sutienul de baie Relleciga cu un model floral modern este decorat cu volane. Sutienul triunghiular este fabricat din material confortabil, de înaltă calitate, durabil și cu uscare rapidă.

Preț la momentul revizuirii: 175 Lei

Costum de baie floral din două piese cu decupaj rafinat

Nimic nu se compară cu piesele moderne, confortabile și atractive. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de model de costum de baie, atunci îl aveți aici. Vă va fermeca de la prima vedere. Un bikini care nu se demodează niciodată. Acestea vor contribui la atractivitatea ta.

Preț la momentul revizuirii: 348 Lei

Costume de baie maxi cu model cu efect de slăbire

Nu îndrăznești să porți un bikini clasic? Suferiți vara pentru că vă urmăriți constant silueta și vă trageți în stomac în costum de baie? Atunci credeți că veți iubi acești chiloți de baie la prima vedere. După ce le purtați pentru prima dată, nu vă puteți imagina vara sau vacanța fără ele.

Preț la momentul revizuirii: 111 Lei

Costum de baie Kate Spade cu fante laterale

Chiloți pentru costume de baie din colecția Kate Spade. Model confecționat din material modelat. Chilot de bikini alb-negru cu un model floral modern pentru confort. Partea de jos a bikini este potrivită pentru înot și plajă.

.

Preț la momentul revizuirii: 229,90 Lei

Bikini cu model pentru femei cu efect push-up eficient

Cum să întâmpinăm vremea frumoasă și caldă din zona noastră? Doriți să vă bucurați din plin de șederea la mare? Doriți să vă reîmprospătați garderoba cu un model de costume de baie modern și atemporal? Atunci lasă-ți garderoba să înflorească cu acest model. Veți străluci în ea oriunde pe malul apei. Și nu numai atât. Singurul de baie din două piese Palma uimește la prima vedere cu modelul său floral frumos și croiala aerodinamică.

Preț la momentul revizuirii: 233 Lei

Costum de baie de slăbire cu talie modelată

Fundul costumului de baie Flowers SF 119/1 cu un design atemporal se remarcă prin material și croială. Partea de jos a costumului de baie cu efect de slăbire este confecționată din material plăcut și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 87 Lei

Chiloți de bikini cu talie înaltă și model floral

Îți plac piesele moderne care sunt și foarte practice? Vrei să te simți atrăgătoare și în același timp confortabilă în costum de baie, oriunde la apă, pe plajă? Îți place originalitatea? Atunci acești chiloți bikini moderni cu talie înaltă te așteaptă. Cei cu talie înaltă te vor fermeca la prima vedere și la fel vei face și tu în ei.

Preț la momentul revizuirii: 26,98 Lei

Chiloți maxi de costum de baie cu talie elastică colorată, cu efect de slăbire

Îmi place colecția de costume de baie Perea! Talie înaltă măgulitoare. Căptușeală cu cordon pentru un efect de burtă plată. Bandă largă în talie cu imprimeu. Finisat cu cusături duble la talie și la picioare. Standard 100 în conformitate cu Oeko-Tex (CQ 12163).

Preț la momentul revizuirii: 131 Lei

Chiloți de slăbire pentru costume de baie cu talie reglabilă

Ne-am îndrăgostit de chiloții floaty slip datorită taliei reglabile rafinate care flatează silueta feminină. Colecția Nela: cu un design grafic plin de culoare. Bandă largă în talie cu imprimare pe pliu. Partea din buric cu căptușeală din tul pentru un efect de slăbire.

Preț la momentul revizuirii: 111 Lei

Costum de baie tanga pentru femei Relleciga cu model floral modern

Îți plac piesele atractive? Vrei să strălucești pe plajă sau oriunde pe malul apei? Îți place originalitatea? Preferați modelele sexy care sunt și confortabile? Atunci acest costum de baie tanga este făcut pentru tine.

Preț la momentul revizuirii: 102 Lei

Costume de baie cu model modern și efect modelator

Slipii plutitori te vor cuceri! Ele modelează figura. Căptușeală de strângere pentru un efect de burtă plată. Bandă largă reglabilă în talie. Cusături duble pe talie și pe picioare. Se poate spăla la mașină. Vă recomandăm clătirea în apă curată după fiecare utilizare. Acest costum de baie este rezistent la clor și, prin urmare, este potrivit pentru piscină.

Preț la momentul revizuirii: 63 Lei

Bikini cu cravată modernă cu model pentru femei de Brunotti

Costumele de baie pentru femei de la Brunotti. Bikini Eva cu model hawaiian frumos. Top cu umplutură și curele reglabile. Costumul de baie din două piese are legături decorative în partea de sus și în partea de jos. Partea de jos a costumului de baie are o croială rafinată și legături decorative.

Preț la momentul revizuirii: 128 Lei

Modelele florale sunt cu adevărat atemporale și aparțin în mod inerent verii. Florile pot fi găsite peste tot, pe haine, pe genți, pe pantofi și chiar pe costume de baie. Purtarea unui costum de baie din două piese cu imprimeu floral te va transforma într-o ființă foarte tandră și romantică. Și nu contează ce fel de flori porți pe costumul de baie. Poate fi vorba de flori mici sau de flori uriașe de diferite culori. În cazul modelelor florale, cu cât sunt mai colorate, cu atât mai bine. Modelele florale se potrivesc tuturor tipurilor de corp, dar arată cel mai bine pe fetele tinere. Florile sunt un simbol al tandreții, al tinereții și al tandreții.

În plus, costumele de baie florale din două piese flatează sânii mici, deoarece îi măresc vizual. Nu uitați că costumele de baie sunt o parte foarte importantă a garderobei dvs. în timpul verii. Este recomandabil să investiți în costume de baie mai scumpe și de înaltă calitate, așa că alegeți nu numai pe baza calității, ci și pe baza aspectului. Mai ales dacă vă place să mergeți mână în mână cu tendințele modei. Nu poți da greș cu modelele florale.