Costume de baie în două piese cu dungi

Set de costume de baie luxoase și practice cu model modern

Alegerea unui costum de baie? Dar îți dorești ceva mai mult decât un simplu bikini clasic? Cum să vă bucurați de șederea în apă și pe uscat într-un mod plăcut și confortabil? Îți dorești un bikini, dar te simți prea expusă atunci când ieși din apă? Atunci credeți că nimeni nu poate rezista acestui costum de baie.

Preț la momentul revizuirii: 131 Lei

Costum de baie din două piese de lux pentru femei în stil navy

Alegeți un nou costum de baie? Îți place stilul nautic? Preferați calitatea? Doriți să investiți într-un singur model? Atunci mizează pe acest frumos costum de baie din două piese.

Preț la momentul revizuirii: 283 Lei

Bikini triunghiular cu dungi la modă, cu o potrivire confortabilă

Bikini de baie Edyta pentru femei, cu croială modernă și model atemporal cu dungi, sunt potriviți pentru sâni mai mici și mai mari.

Preț la momentul revizuirii: 101 Lei

Costum de baie triunghiular fără arcuri și armături, cu o potrivire confortabilă

Singurul de baie bikini ROXY Mind Of Freedom Tiki Tri pentru femei ROXY Mind Of Freedom captivează de la prima vedere prin culoarea și croiala sa atemporală. Modelul confortabil în galben și alb arată și se simte minunat în apă și pe uscat.

Preț la momentul revizuirii: 332 Lei

Tommy Hilfiger Costume de baie chiloți cu legături laterale

Îți plac piesele de calitate? Preferați originalitatea? Vă bazați pe clasicii consacrați? Preferați modelele de marcă nemuritoare? Aveți nevoie să vă completați costumele de baie cu un model de lenjerie atractiv? Colecția de costume de baie Tommy Hilfiger cu un design clasic, dar unic, vă va cuceri. Vei obține un scor mare la plajă, oriunde pe malul apei. Sau chiar și atunci când faceți plajă în grădină.

Preț la momentul revizuirii: 222 Lei

Vara este în plină desfășurare, iar alegerea costumelor de baie din două piese nu cunoaște limite. Vrei să ieși din mulțime și să arăți special? Încercați apoi costumele de baie populare și originale din două piese în dungi sau dungi. Dungile pot face minuni, nu crezi? Dungile potrivite subțiază vizual și arată incredibil de sexy. Dar atenție, doar dungile verticale se îngustează. Dimpotrivă, dungile orizontale îți măresc vizual decolteul, așa că sunt potrivite pentru femeile care nu sunt binecuvântate de natură cu sâni luxurianți.

Dungile bleumarin sunt cu adevărat atemporale și sunt, în mod tradițional, unul dintre stâlpii fiecărei veri. Combinația de dungi albe și albastru închis, împreună cu detalii roșii, creează un ansamblu foarte izbitor. În plus, dungile de pe costumele de baie erau populare printre strămoșii noștri. Căutați un stil retro care să flateze aproape orice siluetă. Veți fi cu adevărat de neratat. Și mai avem încă un sfat pentru tine. Arată foarte bine atunci când partea de jos a costumului de baie este monocromă, iar partea de sus este formată din dungi.