Costume de baie din două piese cu buline

Costum de baie din două piese la modă pentru doamne, cu croială asimetrică

Costum de baie din două piese Rio Black cu o croială elegantă cu un umăr. Sutienul ascunde o umplutură detașabilă, iar părțile laterale sunt cusute cu arcuri. Chiloții clasici sunt decorați cu fantezii fanteziste pe părțile laterale.

Preț la momentul revizuirii: 378 Lei

Costum de baie din două piese pentru femei, cu un model atemporal cu buline

Costum de baie din două piese pentru femei Borneo Dots într-un frumos design retro cu buline. Un top cu croială spectaculoasă sculptează un decolteu grațios, în timp ce cupele neforțate cu arcuri moi oferă un confort absolut pentru sânii plini.

Preț la momentul revizuirii: 316 Lei

Bikini push-up pentru femei cu model modern cu buline

Vrei să te bucuri de șederea ta în apă și pe uscat într-un costum de baie atractiv? Alegeți un model potrivit pentru vacanța dumneavoastră? Îți plac piesele atemporale? Căutați un bikini potrivit pentru a vă bucura de înot și plajă, nu numai oriunde pe malul apei, ci și acasă, în grădină? Atunci acest model vă va atrage. Un bikini care vă va încânta și vă va ridica nu doar stima de sine.

Preț la momentul revizuirii: 101 Lei

Sunteți un iubitor al stilului retro? Atunci să știi că hit-ul acestei veri este un costum de baie din două piese cu buline, care arată cu adevărat atemporal. Cele mai populare sunt bulinele în combinație cu turcoazul sau rozul romantic. Cu toate acestea, puteți opta, de asemenea, pentru clasicele în negru sau pentru un roz provocator și un portocaliu tineresc. Pe scurt, imaginația dumneavoastră nu are limite. Costumul de baie din două piese cu buline este un accesoriu foarte frumos care te va face regina oricărei plaje.

Bulinele, în general, au fost un element popular în modă timp de mulți ani și nu este diferit în cazul costumelor de baie. Bulinele sunt într-adevăr foarte la modă. Cu toate acestea, dacă nu vă place să fiți prea extravagantă și extravagantă, atunci alegeți din culori neutre, cum ar fi negru, albastru sau gri. Un costum de baie cu buline te va face să arăți proaspătă și tinerească. În plus, un costum de baie cu buline bine ajustat îți va flata silueta. Bulinele sunt un element foarte distinctiv care va atrage atenția și va ascunde micile defecte.