Costume de baie braziliene

Bikini brazilieni sunt un mare succes de modă nu numai pentru costume de baie, ci și pentru lenjerie. Este un fel de compromis între tanga și chiloții clasici. Dacă nu suporți tanga și consideri chiloții clasici prea monotoni, atunci brazilienii sunt alegerea perfectă pentru tine. Acestea combină avantajele ambelor tipuri de produse. Croială clasică în față, conică în spate. Această croială este foarte măgulitoare pentru siluetă, deoarece acoperă cea mai mare parte a feselor și doar partea inferioară rămâne expusă.

Vă veți îndrăgosti pur și simplu de pantalonii scurți brazilieni. Ele sunt un simbol al tandreții, feminității și eleganței. În plus, combinat cu culori vesele de primăvară, vei obține costumul de baie perfect în care vei străluci. Sunt foarte flatante, confortabile și, de asemenea, foarte decente. Așadar, dacă încă ezitați, nu vă lăsați convins prea mult timp și mergeți mai departe. Costumul de baie brazilian merită pur și simplu.

Karl Lagerfeld Slip de baie cu croială braziliană Karl Lagerfeld

Traj de baie brazilian din colecția Karl Lagerfeld. Model confecționat din tricot elastic. Chiloții pot fi combinați cu orice top. Garanția unui costum de baie original.

Preț la momentul revizuirii: 324 Lei

Chiloți de baie în roz cu imprimeu animal print

Îți place originalitatea? Doriți să cumpărați chiloți de calitate pentru bikini și să creați un costum de baie unic? Aveți suficiente sutiene pentru costume de baie, dar vă lipsesc chiloții? Atunci le aveți aici.

Preț la momentul revizuirii: 131 Lei

Costume de baie braziliene albe și negre RELLECIGA

Îți plac piesele de calitate în garderoba ta? Preferați originalitatea? Preferați lucrurile atemporale? Atunci nu poți rata acești chiloți de baie. Cu ajutorul lor, puteți evoca ușor și simplu o ținută de baie unică.

Preț la momentul revizuirii: 63 Lei

Costum de baie de lux pentru doamne din două piese din material de înaltă calitate

În costumul de baie auriu Mia veți fi de neocolit pe plajă. Acestea combină culoarea kaki și un costum de baie strălucitor deosebit. Cupele fără căptușeală au căptușeală detașabilă și curele detașabile. Bretelele au o închidere practică cu cravată pe laterale.

Preț la momentul revizuirii: 318 Lei