Costum de baie balconette-bardot

Costum de baie din două piese cu model întărit pentru femei Self

Costumul de baie din două piese pentru femei este fabricat din microfibră de înaltă calitate. Sutien căptușit cu model. Închidere la spate, curele reglabile și inamovibile. Chiloți clasici, cu croială mai plină, cu șnururi confortabile.

Preț la momentul revizuirii: 255 Lei

Costum de baie trendy din două piese cu model Axis cu cravată

Costum de baie din două piese pentru femei Axis Swimwear OKA MIX, realizat din material imprimat elegant. Atât chiloții, cât și circumferința sutienului sunt reglabile, astfel încât să puteți ajusta potrivirea pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Preț la momentul revizuirii: 134,99 Lei

Bikini pentru femei Self în negru, decorat cu bandă lucioasă

Singurul de baie din două piese Self este fabricat din microfibră de înaltă calitate. Sutien balconette cu întăritură și armătură. Costumul de baie este decorat cu o bandă lucioasă. Se închide la spate cu o închizătoare pentru costume de baie. Curelele sunt reglabile și detașabile.

Preț la momentul revizuirii: 263 Lei

Set de bikini cu catarama pentru femei Trendyol Buckle în kaki

Iubiți confortul? Îți plac piesele atemporale? Îți dorești un costum de baie din două piese care să te facă să strălucești oriunde pe malul apei? Atunci veți înțelege cu acest model magnific. Cine poate rezista! Set de bikini pentru femei Trendyol Buckle, într-o culoare kaki la modă și impresionantă, va impresiona la prima vedere. Vei fi un succes oriunde lângă apă în acest model.

Preț la momentul revizuirii: 110 Lei

Costume de baie din două piese pentru femei Bardot (balconette) – sub acest nume misterios sunt populare costume de baie din două piese, al căror sutien iese în evidență prin tăietura sa unică. Și știți ce a dat naștere acestui nume? Este vorba despre așa-numitul sutien cu croială de balcon, care a fost purtat de actrița Brigitte Bardot la vremea ei. Ea le-a făcut celebre în anii 1960. Cu toate acestea, așa-numitele sutiene bardot sunt purtate și astăzi și continuă să găsească noi clienți.

Și cum arată acest costum de baie din două piese? Cupele par să se termine la același nivel, dând impresia că sunt joase. Această croială te face să admiri rotunjimea sânilor, ca și cum ar fi susținuți de ceva și dezvăluie perfect decolteul. În plus, bretelele sutienului sunt plasate pe marginea cupei, astfel încât sunt aproape invizibile sub topuri.

Atenție, însă, la faptul că tăietura acestor sutiene pentru costume de baie din două piese este adesea confundată cu sutienele care au o jumătate de cupă, așa-numitul demicup. Aceste sutiene pot fi recunoscute prin faptul că au cupele doar parțial decupate. Prin urmare, sutienele Balconette pot fi recunoscute în siguranță, iar acestea arată foarte delicat și romantic. Dar, atenție, sunt mai potrivite pentru femeile care au busturi mai mici.